Měna: CZK
Můj účet
PŘIHLÁSIT SE
E-mail:
Heslo:

Zapomněl/a jste heslo?
nebo
VYTVOŘTE SI ÚČET

Registrujte se k nám a neunikne vám žádná naše nabídka!

REGISTROVAT NOVÝ ÚČET

O nás

Vítejte na internetových stránkách e-shopu Ryjeme.cz – obchodu, ve kterém si můžete vybrat ze 400 produktů vhodných ke gravírování, tedy umístění Vašich textů, fotek, log a obrázků. Na trhu jsme přes 10 let.

U nás nakoupíte nejen šperky, ale i velmi osobní dárky. Od klíčenek, manžetový knoflíčků, spon na peníze, peněženek, vizitkovníků, tabatěrek, zapalovačů, propisek, náušnic, vizitek, cedulí až po dřevěné motýlky, které sami vyrábíme.

Vlastníme několik výkonných laserových strojů pro značení a popisování kovů. To znamená, že dokážeme vypálit do kovu o maximální velikosti 100 x 100 mm i ty nejjemnější vzory. Výsledek je pak stálý.

Ryjeme také mechanickým strojem, který značí kovové materiály diamantovým hrotem. Rytina si zachovává barevnost materiálu. Jde v podstatě o vyškrábání předlohy, v případě obrázků pak o její vyťukávání do materiálu. Díky rotačnímu systému můžeme rýt i dovnitř prstýnků.

Poslední náš stroj dokáže zázraky. Nejen, že vypaluje do dřeva, PVC a jiných nekovových materiálů, ale i vyřezává. Díky němu jsme schopni vyrábět dřevěné motýlky a některé šperky doplňovat exotickým dřevem.

Od roku 2015 jsme hrdými sponzory soutěže Muž roku. Pro finálový večer a 12 finalistů jsme vyrobili limitovanou sérii známek z chirurgické oceli, které jsou největší na trhu. Moc náš těší, že se známka líbí a zdobí mimo jiné i zpěváka Martina Maxu, zpěvačku, herečku a moderátorku Danielu Šinkorovou a Miss ČR 2016 Andreu Bezděkovou.

Každoročně sponzorujeme i kočičí útulek v Šonově na Náchodsku. Kočičky a kocourci si to zaslouží.

Přejeme Vám dobrý nákup a ať Vám naše výrobky dělají radost.